Edinilen bilgilere göre olay, 29 Temmuz 2015’te Karakoçan ilçesi Çamardı ile Akçiçek köyü yolu arasında meydana geldi. Yoğunağaç Jandarma Karakolu’na askeri personel taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, daha önceden yola döşenmiş ve el yapımı büyük tüple desteklenmiş patlayıcı uzaktan kumanda ile patlatıldı. Olayda, patlayıcının tamamen infilak etmemesi sayesinde sadece askeri araç zarar görürken, ölen ve yaralanan olmadı. Olay sonrası Elazığ İl jandarma Komutanlığı ekipleri PKK’lı teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Akçiçek köyünden Z.İ.’nin (45) teröristlere yardım ettiği belirlendi. Bunun üzerine Z.İ, evine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. PKK’lılara yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle Karakoçan Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan Z.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ASAYİS
PKK’lılara Yardım Eden 1 Kişi Tutuklandı
Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde, askere yapılan bombalı saldırıda teröristlere yardım ve yataklık ettiği belirlenen bir kişi tutuklandı.
Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde, askere yapılan bombalı saldırıda teröristlere yardım ve yataklık ettiği belirlenen bir kişi tutuklandı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da 5 İlçede Uyuşturucu Operasyonu! 38 Bin 454 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
Samsun Terme'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
İlkadım’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 656 Adet Sentetik Ecza Yakalandı
Samsun'da Narkotik Operasyonu: 5.630 Adet Hap Yakalandı
Samsun’da Kumar Operasyonu: 6 Şahsa 69 Bin Liradan Fazla Ceza