Öykü Günleri’nde yeni dönem GENEL
Paylaş

Öykü Günleri’nde yeni dönem

Çankaya Belediyesi’nin öykücülere destek olmak üzere geçen yıl başlattığı “Kırmızı Sandalye Öykü Günleri” yeni döneme hazır.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 16.09.2016 12:42
Çankaya Belediyesi’nin öykücülere destek olmak üzere geçen yıl başlattığı “Kırmızı Sandalye Öykü Günleri” yeni döneme hazır. 28 Eylül’de saat 18.00’de Galeri Kara’da başlayacak yeni sezonun ilk konuğu Aslıhan Duman olacak.


Çankaya Belediyesi’nin Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği’yle birlikte yeni öykücülere destek olmak amacıyla geçen yıl başlattığı “Kırmızı Sandalye Öykü Günleri” yeni döneme hazır.


Okunan öykülerin bir kitapta toplanacağı proje kapsamında sezonun ilk konuğu Aslıhan Duman olacak. 28 Eylül 18.00’de Galeri Kara’da öykü severlerle buluşacak Duman’ın 14 Şubat “Dünyanın Öyküsü” ve Azerbaycan’da “Naxış” dergilerinde yayınlanmış öyküsü bulunuyor.


Her ay bir öykücünün öyküsünün okunarak soruların cevaplandırıldığı etkinlikte, mini bir müzik dinletisi de gerçekleşiyor. Dergilerde öyküleri yayınlanmış ancak henüz kitap bastıramamış öykücülere öncelik veren Kırmızı Sandalye Öykü Günleri ile genç sanatçılara tanıtım olanağı sağlamak amaçlanıyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.