Osmaneli polisinden üst üste uyuşturucuya darbe GENEL
Paylaş

Osmaneli polisinden üst üste uyuşturucuya darbe

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği baskınında, 2 kişi evde uyuşturucu madde içerlerken suçüstü yakalandı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 01.10.2016 17:49
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği baskınında, 2 kişi evde uyuşturucu madde içerlerken suçüstü yakalandı.


Bilecik’in ev güvenilir ilçelerinden biri olan Osmaneli’nde, İlçe Emniyet Müdürü Murat Tezcan Alaç ve ekibinin uyuşturucuya tacirleri ve içicilerine karşı açtığı savaş meyveleri veriyor. Son olarak ekipler, ilçede bir eve yaptıkları baskında M.M.T ile T.İ. isimli şüphelileri esrar maddesi içerken suç üstü yakaladı. Yakalanan iki şahıs ifadesi alınmak üzere Osmaneli Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradan Osmaneli Adliyesine sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Öte yandan T.İ.’nin daha öncede başka bir suçtan yakalaması olduğu için tutuklanarak, Bakırköy Yarı Açık Cezaevi ne gönderildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde de bir çocuk parkında 3 kişiyi uyuşturucu madde içerken suçüstü yakalamıştı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.