Milliyetin haberine göre, heyet, Ordu için Akdeniz heyetinde yer alan Kadir İnanıra, Rize için ise Hakan Şüküre teklif götürmeyi tartışıyor.
Gencebay ise katıldığı Siyaset Meydanında hakkında yapılan eleştirilerle ilgili, Çok kırıldım, hatta hasta oldum, doktora gittim. Bunca yıldır halkın Orhan Babası olarak biliniyorum. Bunca yıldan beri hiç anlaşılmadım mı diye üzüldüm. Dostlarım ne dediğimi çok iyi bilir ama bazı gönül dostları bazı sesler çıkardı. Buna kırıldım. Ben böyleyim diyorum ve bana bu olumsuz şeyleri nasıl yakıştırdılar bilmiyorum, buna gönlüm kırıldı demişti.
İl ziyaretlerine katılmayan Orhan Gencebayın durumu heyeti de sıkıntıya soktu. Geçtiğimiz Pazartesi günü Samsuna da giden heyetin içerisinde memleketlileri Gencebayı göremeyen Samsunlular hayal kırıklığı yaşadı.