Öğretmenler Günü Kutlamalarına Hasköy Cumhuriyet Okulu'nun Koro'su Damga Vurdu GENEL
Paylaş

Öğretmenler Günü Kutlamalarına Hasköy Cumhuriyet Okulu'nun Koro'su Damga Vurdu

Samsun genelinde Öğretmenler Günü coşkusu, salı gününden itibaren çeşitli etkinliklerle devam ederken dikkatleri Hasköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Koro ve sundukları oratoryo çekti.

  Okulun, Canik Kültür Merkezi'ndeki programın 3-A sınıfı öğrencilerinden oluşan Koro, Öğretmenler Günü Oratoryosu ile büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Müdürü Mustafa Uzunlar'ın yanısıra çok sayıda öğretmen ve davetlinin izlediği etkinlik sonrası Hasköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Korosu, uzun süre alkışlandı. Belediye Başkanı osman Genç, program sonunda sahneye gelerek öğrencileri tek tek kutladı. Kutlamalar, okunan şiirler ve müzik öğretmenlerinin konserleriyle devam etti. Programda ayrıca emekli öğretmen Avni Yıldırım'a 'Hizmet Şeref Belgesi' de sunuldu.

 

  Öğretmen olmanın onurunu kendilerine bir kez daha yaşatan öğrencilerine teşekkür eden Okul Müdürü Ümmet Öngör, "Her 24 Kasım'da tüm öğretmenlerimizle birlikte aynı heyecanı ve gururu yaşarız. Bu kez de öğrencilerimiz hazırladıkları sunumlarla bizleri bir kez daha gururlandırdı. Onlara ne kadar teşekkür etsek az" dedi.

 

  BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

  Hasköy Cumhuriyet Okulu Müdürü Ümmet Öngör, Canik Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe katılımı ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Osman Genç'e çiçek sunarak teşekkür etti.

Öğretmenler Günü Kutlamalarına Hasköy Cumhuriyet Okulu'nun Koro'su Damga Vurdu

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.