Gazipaşa’nın Çobanlar ve Hasdere Mahallelerinde yaşayan ve okula giderken çamurlu yollardang eçmek zorunda kalan öğrencilerin yolu sıcak asfaltla kaplandı.Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Korubaşı Mahalle Mezarlığı önünden başlayarak Hasdere ile Çobanlar Mahalleleri arasında kalan 5 bin 500 metrelik yolu sıcak asfaltla kapladı.
GENEL
Öğrenci Yoluna Sıcak Asfalt
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’da Korubaşı, Hasdere ve Çobanlar mahallelerinde yaptığı sıcak asfalt çalışması, okullarına giderken çamurlu yolda yür.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 22.12.2015 12:14
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’da Korubaşı, Hasdere ve Çobanlar mahallelerinde yaptığı sıcak asfalt çalışması, okullarına giderken çamurlu yolda yürümekten kurtulan öğrencileri sevindirdi.