Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara,kontrolleri ile ilgili bilgi verdi. Başkan Kara, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenliği ve herhangi olumsuz bir durumun ortaya çıkmasını engellemek için Öğrenci Servislerine her sene yapılan rutin kontroller devam ediyor. İlimizde bulunan bütün servis araçlarında araç sahibinin ve şoförünün sabıka kaydına, araçtaki emniyet kemeri, ilk yardım çantası ve yangın söndürme tüpleri Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce tek tek kontrol edilip güzergah izin ve uygunluk formu veriliyor” dedi.
GENEL
Öğrenci servislerinin rutin kontrolü yapıldı
Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından servis araçları kontrol edilip güzergah izin ve uygunluk formu düzenleniyor.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 24.11.2016 19:28
Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından servis araçları kontrol edilip güzergah izin ve uygunluk formu düzenleniyor.