Odunpazarı’ndan 3 Camiye Çevre Düzenlemesi GENEL
Paylaş

Odunpazarı’ndan 3 Camiye Çevre Düzenlemesi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 3 camide çevre düzenleme kapsamında peyzaj çalışması yapıyor.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 14.05.2015 15:28
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 3 camide çevre düzenleme kapsamında peyzaj çalışması yapıyor.


Odunpazarı Belediyesi ekipleri, Emek Mahallesi’nde bulunan Safa Cami, Çankaya Mahallesi’nde bulunan Müftü Nizamettin Cami ve Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Cevdet Duru Camii’ni çevre düzenleme çalışmaları kapsamında güzelleştiriyor.


Belediye yetkilileri, Odunpazarı’nın Avrupa standartlarında bir kent özelliği taşıması için pek çok projenin hayata geçirildiğini ve bu projelerinde halkın beklentisi yönünde yapıldığını kaydettiler. Bu kapsamda camilere büyük önem gösteren Odunpazarı Belediyesi, camilerin temizlik, aydınlatma ve peyzaj düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.