Nilüfer’deki Kadın Derneklerine Hijyen Eğitimi GENEL
Paylaş

Nilüfer’deki Kadın Derneklerine Hijyen Eğitimi

Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla ilçede bulunan kadın derneklerine halkın sağlıklı gıda tüketebilmesi için hijyen eğitimleri veriliyor.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.03.2016 15:35
Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla ilçede bulunan kadın derneklerine halkın sağlıklı gıda tüketebilmesi için hijyen eğitimleri veriliyor.


Nilüfer Belediyesi katkıları ve Nilüfer Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilçede bulunan 22 kadın derneği üyesine hijyen eğitimi verilmeye başlandı. Kadın derneklerinin hijyen kuralları çerçevesinde üretim ve satış yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimler, Nilüfer Halk Eğitim Merkezi’nde görevli eğitmen tarafından veriliyor. Kadın derneklerinin başkanları ve üyelerinin katıldığı toplam 160 kadına, gıda üretiminde hijyenik koşulların oluşturulması, bakteri ve virüslerden gıdaların korunması, sağlıklı besin üretimi ve gıdaların doğru şekilde saklanması gibi konularda önemli bilgiler verildi.


Kadınlara, eğitim sonunda Nilüfer Halk Eğitim Merkezi tarafından hijyen sertifikası verilecek.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.