Muratpaşalı Cimnastikçilerde Hedef Türkiye Şampiyonası GENEL
Paylaş

Muratpaşalı Cimnastikçilerde Hedef Türkiye Şampiyonası

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik takımının 4 sporcusu Mersin’de 29-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadel.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 26.08.2015 13:14
Muratpaşa Belediyespor Cimnastik takımının 4 sporcusu Mersin’de 29-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. Şampiyonada Muratpaşa Belediyespor takımından genç bayanlarda Serap Tırtır ve Cansu Kaplan, yıldız bayanlarda da Nilgün Sarıoğlu ile Azra Akıncı madalya mücadelesi verecek.


AKINCI: “MADALYALAR BEKLİYORUZ”


Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na Ritmik Cimnastikte 30 ilden yaklaşık 200 sporcunun katılacağını belirten Muratpaşa Belediyespor Kulübü Cimnastik Şube Sorumlusu Arzu Akıncı, “Sporcularımız şampiyonaya oldukça iyi hazırlandı. Mersin’de yıldızlar ve gençlerde madalya mücadelesi vereceğiz. Sporcularımızdan başarılar bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.