Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi CAD/CAM Laboratuvarında düzenlenen eğitim 6 hafta sonu sürecektir. Öğrenci Üyelerimiz tarafından yoğun ilgi gören eğitime Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde eğitim öğretim görmekte olan 34 Öğrenci Üyemiz katılmaktadır.
Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitim ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Merve Türker; Okul yaşantımız ve iş yaşantımız arasındaki geçecek olan süreçte okulumuzun yanı sıra, bizlerin bilgi birikim ve donanımlarını artırma çabası içerisinde olan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile Öğrenci Üye Komisyonu olarak beraber çalışıp Öğrenci Üyelerin ihtiyaçlarına göre kurslar, seminerler ve teknik geziler düzenlediklerini söyledi.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitim ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan; Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubenin öğrenci üyelerine yönelik kongre, kurultay ve çalıştayların yanı sıra düzenlenen teknik geziler ve seminerler, kişisel gelişim kursları ve bilgisayar kursları ile de öğrenci üyelerin teknik donanımlarının arttırılmasına yönelik çalışmalar yürüttüğünü ve öğrenci üye komisyonundan gelen talepler doğrultusunda seminerlerin ve eğitimlerin düzenlendiğini söyledi.