MMO’dan LPG sektöründeki çalışanlara eğitim SAMSUN HABERLERİ
Paylaş

MMO’dan LPG sektöründeki çalışanlara eğitim

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube'ye bağlı Ordu İl Temsilciliği’nde “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu” ve “Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu” düzenlendi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 13.10.2016 10:26

Düzenlenen “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu” ve “Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu”na sektörde çalışan 28 personel katıldı. İki gün düzenlenen eğitimler sonucu yapılan sınavlarda başarılı olan kursiyerlere “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu” ve “Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu” sertifikası verilecek.
Eğitimler hakkında açıklama yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, “Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliği”nin verdiği yetki kapsamında sektöre yönelik eğitimler düzenlediklerini, eğitimlerin oda üyelerine ve kamuoyuna yönelik olarak artarak devam edeceğini söyledi.
(SAM-SLH-Y)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.