Milletimiz bize sahip çıktı SİYASET
Paylaş

Milletimiz bize sahip çıktı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Milli İradeye Saygı mitinglerinde de gördük ki AK Parti'ye haksızlık yapılınca, zulüm edilince, iftira atılınca, AK Parti yok edilmeye çalışılınca milletimiz daha büyük bir gayretle, daha büyük bir sevgiyle onu kucaklıyor" dedi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.07.2013 22:48

AK Parti Salıparazı İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği iftar programı Gökçeli Meydanı'nda büyük bir coşku ile düzenlendi.

AK Parti Salıpazarı İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği iftar programına AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir ve Ahmet Yeni, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Başkanvekili Turan Çakır, İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, ilçede görev yapan STK'ların başkanları ve temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kurucuları, Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri, Köy Temsilcileri, Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri, Sandık Kurulu Başkanları, Müşahitler ve Okul bina sorumluları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar vaktine yakın AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İl Başkanı Fuat Köktaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yemek dağıtımı yaptı. Dağıtım sonrası masaları tek tek dolaşan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İl Başkanı Fuat Köktaş vatandaşlarla sohbet etti.

Türkiye'nin AK Parti'yi sevdiğini, milletimizin AK Parti'yi kucakladığını belirten İl Başkanı Fuat Köktaş, "Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, biri de Samsun da olmak üzere Milli İradeye Saygı mitinglerinde de gördük ki AK Parti'ye haksızlık yapılınca, zulüm edilince, iftira atılınca, AK Parti yok edilmeye çalışılınca milletimiz daha büyük bir gayretle, daha büyük bir sevgiyle onu kucaklıyor.

Son yaşanan olaylarda da ekonomimiz de testten geçti ama bizim kardeşliğimiz, dostluğumuz, bizim milletimizin sağduyusu ferasetle testten geçti. Güçlenerek bu süreçten çıktık. Bu oyunu kuranların, toplum mühendislerinin bilmediği iki şey var. Birincisi bu güçlü bağ ve sağduyu, ikincisi ise bu ekibin yola çıkarken söylediği 'korkaklar zafer anıtı dikemez anlayışı'. Yolumuza Sayın Başbakanımızın cesareti ve vizyonuyla, azmi ve kararlılığıyla devam ediyoruz.

Avrupa ve dünyada ekonomik olarak büyük sıkıntı var. Bankaları zayıf, kamunun bilançoları zayıf, borç yüksek. Türkiye her iki konuda da güçlü. AK Parti döneminde yapılan reformlarla bu güç kazanılmıştır. Küresel krizi, son 60 yılın en büyük küresel krizini kalıcı bir tahribat yaşamadan atlamıştır. Şimdi tabii ki bu global likidite anlamında eğer devir değişecekse yine bizim tabii ki bir miktar geçici olarak etkilenmemiz normal. Merkez Bankası'nın rezervleri biriktirilmiş durumda. Dalgalı kur sistemimiz var. Merkez Bankamızın en önemli görevi, öncelikli görevi fiyat istikrarıdır, enflasyonu kontrol altında tutmaktır. İkinci önemli görevi genel olarak ekonomik, finansal istikrardır. O da birçok şeyi kapsıyor." dedi.

76 MİLYON İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti : "AK Parti iktidarı boyunca vatandaşıyla, devletiyle her yönde güçlü bir şekilde ilerleme kaydetmiştir. Yapılan çalışmalar ile engellilerimizle ilgili Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve takibiyle hem çok önemli hem mali hem de hukuki olarak güçlendirilen bir yapı oluşturuldu. İkinci engelli yasasında, engellilerle ilgili negatif algı değişsin diye 'özürlü', 'sakat', 'çürük', 'elverişsiz' gibi bütün tanımları değiştirildi. 'Engel gözde, ayakta, kulakta değil, engel varsa kalplerde ve zihinlerdedir' dedik. O yüzden zihinlerimizi ve kalplerimizi bütün engelli kardeşlerimize açtık.Engelli, yaşlı ve gaziler ile şehit yakınları mutlu olursa toplumun da mutlu ve huzurlu olur. Ülkenin gençleri, çocukları, engellileri, kadınları, erkekleri, 76 milyon vatandaşı için elimizi taşın altına koyduk."

İftar yemeği sonrası AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da selamlama konuşması yaparak ilçe halkının Ramazan Ayı'nı tebrik etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.