Mardin’in Midyat ilçesinde YGS’nin ardından ilk defa KPSS yapılmasını olumlu bulan öğrenci ve veliler bu durumun kendilerini çok rahatlattığını dile getirdi. Öğrencilerden Zinar Oğuz, "Sınav stresi yetmiyormuş gibi başka şehirlere gidip sınava girmek bizim için çok zordu. Hem yoruluyorduk hem de uykusuz kalıyorduk. Ama şimdi ise kendi ilçemizde sınava girmek bizim için iyi bir fırsat oldu. Dileriz ki diğer sınavlar da artık Midyat’ta yapılır" dedi.
EĞİTİM
Midyat’ta YGS’den sonra ilk defa KPSS de yapıldı
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ilk defa Mardin’in Midyat ilçesinde yapılması öğrencileri .
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ilk defa Mardin’in Midyat ilçesinde yapılması öğrencileri ve ailelerini mutlu etti.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canik'te Kitaplar Çocuklarla, Çocuklar Bilgiyle Buluşuyor
OMÜ’de 2026-2027 Akademik Yılı törenle başladı
Başkan Sandıkçı'dan Gençlere Bir Müjde Daha: Gençler Doğu ve Güneydoğu Anadolu Şehirleriyle Buluşacak
CANİK UĞUR OKULLARI FEN LİSESİ'NDEN ULUSLARARASI BAŞARI
17 Eylül fındık fiyatları ne kadar oldu? Serbest piyasada güncel fındık fiyatı!