Metin Kuruoğlu aday adaylığını başvurusunu yaptı SİYASET
Paylaş

Metin Kuruoğlu aday adaylığını başvurusunu yaptı

AK Parti'de milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti gençlik kollarında bir dönem görev yapan Dr. Metin Kuruoğlu da aday adaylığı için partiye başvurusunu yaptı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 13.02.2015 13:22

Dr. Metin Kuruoğlu başvuru sonrasında parti toplantı salonunda bir basın açıklaması düzenledi. Dr. Kuruoğlu, AK Partikurulduğu 2001 yılında partiye ilk üye olanlar arasıhnda yer aldığını belirterek, "2006-2007 yıllarında il gençlik kollarında aktif görevlerde bulundum. Sadece ve sadece davamız için siyaset yapmayı hedef alan biri oldum ve olmaya devam edeceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Siyasetin tek limanı ahlaktır' sözünü hatırlatan Kuruoğlu, "Cumhurbaşkanımızın bu sözünden hiç çıkmayacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 1.5 yıldır hazırlandığım AK Parti Samsun milletvekili aday adaylığı için bir çok büyüğümüzle istişare ederek çıktığımız bu yolda, hazırladığım 74 projeyi partimiz ve ilimiz uygun gördüğü takdirde hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Yeni Türkiye'nin inşaasında çok ama çok önemli olduğunu bildiğimiz ve inandığımız yeni anayasa ve başkanlık sistemini sonuna kadar destekleyeceğiz. Şahsıma da bir çok kez zorluk çıkaran ve önümü hep tıkamaya çalışan ülkemize Türkiye Cumhuriyeti'ne her türlü hainliği ve kalleşliği yapan ve hala daha yapmakta olan paralel yapıya karşı canla başla gece gündüz mücadele edeceğim" dedi.

Kuruoğlu sözlerini şöyle tamamladı,

"Kuruluşundan bu zamana AK Partili olan birisi olarak tüm tanıdıklarımın, tüm arkadaşlarımın, tüm Samsunluların çıkmış olduğum bu yolda desteklmerini bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun".

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.