Meslek edindirme ve işbaşı eğitimi GENEL
Paylaş

Meslek edindirme ve işbaşı eğitimi

Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve meslek edindirme kursları kapsamında açılan eğitim programında; kat hizme.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 08.07.2016 12:21
Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve meslek edindirme kursları kapsamında açılan eğitim programında; kat hizmetleri, yiyecek ve içecek servisi, ön büro hizmetleri ve iletişim konuları uygulamalı olarak anlatıldı.


Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimlerin amacı; hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti artırmak.


Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada, “Göbel Termal Tesislerimizde toplum yararına çalışma ve işbaşı eğitim programları çerçevesinde görev yapan personele yönelik olarak eğitim düzenledik. Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de katıldığı program staj özelliği de taşıyor. Toplamda 30 personelimiz 1 hafta süren eğitimlerini tamamladı. Oldukça faydalı geçtiğine inandığımız bu eğitimlerimizi önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.(EFE)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.