MBD Serdivan ilçe teşkilatından Çevik Kuvvet’e ziyaret GENEL
Paylaş

MBD Serdivan ilçe teşkilatından Çevik Kuvvet’e ziyaret

Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Serdivan ilçe Teşkilatı Sakarya’da görevli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı diledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 12.12.2016 12:14
Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Serdivan ilçe Teşkilatı Sakarya’da görevli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı diledi.


Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Serdivan İlçe Teşkilatı, İstanbul Beşiktaş’t yaşanan patlama sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı diledi. MBD Serdivan İlçe Başkanı Hayati Özsipahi yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, polisin her zaman yanında olduklarını belirtti.


Polis ekipleri ziyaretten duyduğu memniyeti dile getirerek MDB Serdivan ilçe Teşkilatına teşekkür etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.