Maşukiye Stadı’nda Tribün Çalışması Başladı GENEL
Paylaş

Maşukiye Stadı’nda Tribün Çalışması Başladı

Kartepeli gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan verecek çalışmalar ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 06.04.2016 15:35
Kartepeli gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan verecek çalışmalar ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.


Bu kapsamda tribün olmaması nedeniyle resmi müsabaka oynanamayan Maşukiye Futbol Semt Sahası’na portatif tribün konulması konusunda Kartepe Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma ile stada kurulacak portatif tribün için alanda 6x25 metre ebadında beton zemin yapacak.


Resmi müsabakaların oynanmasına imkan sağlayacak 250 kişilik üstü kapalı tribünün çalışmasının kısa zamanda tamamlanması için belediye ekipleri hummalı bir çalışma sergiliyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.