Malatya nüfusuna kayıtlı ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen 40 yaşındaki Polis Memuru Ramazan Yılmaz, yaklaşık bir haftadır Salihli ilçesi Devlet Hastanesi Yoğun Bakım’da tedavi görüyordu. Yılmaz’in cenazesinin görev yaptığı Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenecek törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderileceği öğrenildi.
GENEL
Manisa’da yaralı polis şehit oldu
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir hafta önce iki Roman aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanan Polis Memuru Ramazan Yılmaz,.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 05.09.2016 08:21
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir hafta önce iki Roman aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanan Polis Memuru Ramazan Yılmaz, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu.