Malatya’da Galatasaray Coşkusu SPOR
Paylaş

Malatya’da Galatasaray Coşkusu

Fenerbahçe’nin Başakşehir ile berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Malatyalı taraftarlar sokağa çıkarak şampiyonluğu kutlad.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 26.05.2015 00:35
Fenerbahçe’nin Başakşehir ile berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Malatyalı taraftarlar sokağa çıkarak şampiyonluğu kutladılar.


Maçın ardından yüzlerce Galatasaray taraftarı ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla İnönü Kapalı Çarşısı üstünde buluştu. Hep birlikte şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar, tezahüratlarıyla da ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye göndermelerde bulundu. Polis ekiplerinin de herhangi bir tatsızlık yaşanmaması adına önlem aldığı kutlamalarda, çok sayıda taraftar da araçları ile konvoy yaparak şampiyonluğu kutladı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.