Malatya’da Bir Ev Kurşunlandı GENEL
Paylaş

Malatya’da Bir Ev Kurşunlandı

Malatya’da bir eve silahla ateş açıldı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 25.02.2016 00:14
Malatya’da bir eve silahla ateş açıldı. Olayda yaralanan kimse olmazken saldırgan kayıplara karıştı.


Yeşilyurt ilçesine bağlı Samanlı Mahallesi Şehit Mahmut Kaynak Sokakta bir eve kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile 7-8 el ateş açıldı. Bu sırada balkonda bulunan M. K. hemen aşağı inerek şüpheliyi yakalamak istedi ancak şahıs olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.


Evine silahlı saldırı yapılan şahıs durumu polislere bildirirken kısa sürede olay yerine gelen ekipler şahsın kaçtığı yönde arama çalışması yaptı.


Mermilerin isabet ettiği evin karşı taraflarında bulunan Kabza Sokak’ta yerde boş kovanlara rastlayan polis ekipleri delilleri incelemek üzere muhafaza altına alırken M. K. polise verdiği ifadesinde husumetli olduğu S.K. isimli şahıstan şüphelendiğini ve saldırının bu şahıs tarafından yapılmış olabileceğini söylediği öğrenildi.


Olay yeri inceleme ekipleri sokak üzerinde delil çalışması yaparken kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.