AK Parti ilkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Gençlik Kolları Başkanı Selim Külekçi, Kadın Kolları Başkanı Neriman Pala ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Karaman, Mustafa Sarıoğlu ve Cihan Alper Alaca yeni göreve gelen İlkadım İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğl'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, ''İlkadım İlçesi Samsun'un en büyük ilçesidir. Bütün kamu kurumlarının bulunduğu, sağlık merkezi olan bir ilçedir. Sizin gibi tecrübeli bir kaymakamın ilçemize atanmasını ilçemiz adına kazanım olarak görüyoruz. Başarılı olacağınıza gönülden inanıyoruz'' dedi.
İlkadım İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu da, ''33 yıldır Kaymakam olarak Türkiyenin çeşitli bölgelerinde görev yapıyorum. İnşallah İlkadım İlçesi'nde de güzel ve hayırlı hizmetler yapacağız'' diye konuştu.