BİZ ONLARLA HEP BİRLİKTEYİZ
Aday adaylığı süreci ziyaretleri kapsamında Ağabali Caddesi ve Eski Modern Pazar bölgesindeki esnafları ziyaret ederek çalışmalarına devam eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, vatandaşla birebir temas etmenin önemine dikkat çekti.
Hemen her dönem çeşitli vesilelerle sıkça ziyaret ettikleri İlkadım İlçe esnaflarıyla bu kez kendi aday adaylığı için bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden İhsan Kurnaz, Hiçbiri bizim yabancımız değil. Siyasete başladığımız günden itibaren vatandaşlarımızla çeşitli vesilelerle hep bir araya geldik. Kilitlenmiş siyaseti açan, memlekete huzur ve refahı getiren AK Parti kimliğimizle gurur duyarak ve her seferinde daha da umutlu bir şekilde kendilerinden defalarca oy istedik. Sağ olsunlar bizi hiç kırmadılar. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın öncülüğünde Türkiyeye çağ atlatan kadroları hep desteklediler. Sağ olsunlar var olsunlar diye konuştu.

BU SEÇİMLERDE 2023 KADROLARI SEÇİLECEK
Yaklaşan yerel seçimin önemine de dikkat çeken Kurnaz, Yerel seçimler yaklaşıyor. Zaman hızlı geçiyor ve göz açıp kapayıncaya kadar oy sandıklarının başında olacağız. Bizler vatandaşlarımıza şunu hatırlatıyoruz. Bu seçim sadece 5 yıl boyunca İlkadımda yerel yöneticilik yapacak kadroların seçimi değildir. Biz sadece AK Partinin değil bu memleketin, bu güzel Türkiyenin önüne 2023 hedeflerini koyduk. İşte bu seçim, Türkiyeyi 2023 hedeflerine taşıyacak yerel kadroların seçimidir. Onun için herkes, vatandaş ve seçmen olarak, çok daha büyük sorumluluk ve vebal taşıyor. Bu sorumluluğun idraki içinde olmalıyız. İlkadımın 2023 vizyonu için AK kadroları seçmeliyiz. Bizim vatandaşlarımızdan beklentimiz bu yönde şeklinde konuştu.