Kula’da ’Kodla Manisa’ Değerlendirme Toplantısı Yapıldı GENEL
Paylaş

Kula’da ’Kodla Manisa’ Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Manisa’nın Kula ilçesinde Kodla(Ma)nisa Projesi çalışmalarını ve İlçe Kodla(Ma)nisa Atölyesinin son hazırlıklarını değerlendirmek üzere toplantı gerçekleştirild.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 07.04.2016 10:00
Manisa’nın Kula ilçesinde Kodla(Ma)nisa Projesi çalışmalarını ve İlçe Kodla(Ma)nisa Atölyesinin son hazırlıklarını değerlendirmek üzere toplantı gerçekleştirildi.


Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Etem Dağlı başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ın da katılımlarıyla ilçe proje ekibi üyeleri ile projede görevli öğretmenler katıldı. Toplantıda Kodla(Ma)nisa Projesi ile ilgili ilçede yapılan faaliyetler, gelinen son nokta, yapılacaklar ile atölye çalışmaları, eksikler ve son hazırlıkların tamamlanması konularında fikir alışverişinde bulunuldu.


Konuyla ilgili Konuşan Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, "Kodla Manisa projesi ile ilgili okullarımızda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde Kodlama Atölyesi en kısa sürede açılacak." dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.