Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 16 Kasım Korona virüs tablosu açıklandı. Son 24 saatte salgında 227 kişi hayatını kaybetti. Bugün toplam 25 bin 101 yeni vaka tespit edildi.
BUGÜN 27 BİN 447 KİŞİ İYİLEŞTİ
Türkiye'de son 24 saatte 356 bin 514 Covid-19 testi yapıldı, 25 bin 101 kişinin testi pozitif çıktı, 227 kişi hayatını kaybetti. Bugün iyileşen hasta sayısı 27 bin 447 oldu.
VİRÜSÜN YAYILMA RİSKİ ARTACAK
Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kapalı mekânlarda artık daha fazla zaman geçireceğiz. Maske ve mesafe tedbirlerine uyum azaldığı için virüsün yayılma riski artacak. Yaşlıların gençlerle bir arada yaşadığı KALABALIK AİLELERİN fertleri dışarıda tedbirlere daha çok dikkat etmeli ve eksik aşılarını tamamlamalıdır."
GÜNCEL
Korona virüsten son 24 saatte 227 kişi vefat etti
Türkiye'de son 24 saatlik verilere göre toplam 25 bin 101 kişiye Covid-19 tanısı konuldu. 227 kişi hayatını kaybetti
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
2 Kasım 2026 günlük burç yorumları
CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN DİJİTAL İÇERİK ÜRETEN MEMURLARA DİSİPLİN UYARISI
Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk Hayatını Kaybetti: Türk Siyasetinin Acı Kaybı
23 Ocak 2025 günlük burç yorumları! Akrep, Balık, Başak, Aslan, Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Yay ve diğer burç yorumları
Samsunlu diş hekimi Erhan Tüzgiray, eşi ve çocukları ile Kartalkaya oteli yangınında can verdi