Korkut’tan Vali Demirtaş’a ziyaret GENEL
Paylaş

Korkut’tan Vali Demirtaş’a ziyaret

Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, beraberindeki bir grup heyet ile birlikte Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 03.11.2016 15:42
Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, beraberindeki bir grup heyet ile birlikte Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.


Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Korkut’a, Sincik Belediyesi eski Başkanı Hasari Altıntel, Sincik eşrafından Ramazan Keskin ve Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Özbey eşlik etti.


Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ve beraberindeki heyetin ziyaretinden mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Demirtaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Adıyaman Valiliği görevi boyunca kentin ilçeleriyle birlikte kalkınıp gelişmesi için çaba gösterdiklerini, Adana’da da kamu kurumu ve yerel yöneticiler ile birlikte aynı anlayışla hareket ettiklerini söyledi.


Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise, Adıyaman’daki hizmetlerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti ve Adana’daki görevinde başarılar diledi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.