Kayseri’deki Uyuşturucu Operasyonu GENEL
Paylaş

Kayseri’deki Uyuşturucu Operasyonu

Kayseri’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, doğu illerine eşya götüren ve dönüşte uyuşturucu madde getirdiği belirlenen bir TIR’da yapılan aramalarda 50 k.

Kayseri’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, doğu illerine eşya götüren ve dönüşte uyuşturucu madde getirdiği belirlenen bir TIR’da yapılan aramalarda 50 kilo eroin ele geçirilirken, TIR şoförü tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri-Sivas yolu üzerinde, doğu illerine eşya götüren ve dönüşte uyuşturucu madde getiren bir TIR’ın durdurulduğu öğrenildi. TIR’ın dorsesinde özel eğitimli köpek ‘Sedef’ tarafından yapılan aramalarda, şase kısmına gizlenmiş vaziyette 49 parça halinde toplam 50 kilo ağırlığında eroin ele geçirildiği bildirildi.


Olayın ardından gözaltına alınan TIR şoförü E. Y. yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.