Edinilen bilgiye göre, paralel yapı iddialarıyla soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin gizli bilgilerini sızdırdıkları iddiasıyla iş adamları H. K., H. G. ve A. E.’yi Erkilet Havaalanı’nda durdurdu. Ekipler tarafından üzerleri ve araçları aranan iş adamlarının cep telefonu, bilgisayar ve hard disklerine incelenmek üzere el konularak emniyete götürüldü. H.K., H.G. ve A. E. ise sorgulamaların ardından serbest bırakıldı.
ASAYİS
Kayseri’de İş Adamlarına Paralel Yapı Operasyonu
Kayseri’de paralel yapı soruşturması kapsamında devletin gizli bilgilerini sızdırdıkları iddiasıyla 3 iş adamının bilgisayar ve cep telefonlarına el konuldu.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 08.08.2015 22:49
Kayseri’de paralel yapı soruşturması kapsamında devletin gizli bilgilerini sızdırdıkları iddiasıyla 3 iş adamının bilgisayar ve cep telefonlarına el konuldu.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Terme'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
İlkadım’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 656 Adet Sentetik Ecza Yakalandı
Samsun'da Narkotik Operasyonu: 5.630 Adet Hap Yakalandı
Samsun’da Kumar Operasyonu: 6 Şahsa 69 Bin Liradan Fazla Ceza
İLKADIM’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 7 BİN 902 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ