Kargo Firmaları Taşınacak GENEL
Paylaş

Kargo Firmaları Taşınacak

Ordu’nun Altınordu ilçesinde aynı cadde üzerinde bulunan kargo firmalarına ait iş yerleri taşınacak.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 04.05.2015 14:21
Ordu’nun Altınordu ilçesinde aynı cadde üzerinde bulunan kargo firmalarına ait iş yerleri taşınacak.


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yeni Mahalle 303. Sokak’ta toplu halde bulunan kargo firmalarının daha uygun bir yere taşınacağını söyledi. Belediye Meclis toplantısında açıklama yapan Tekintaş, kargo firmalarının yanı sıra benzeri iş firmalarını da içine alarak trafiğe ve genel boşaltmaya uygun, şehir içi trafiğine engel olmayacak şekilde uygun bir yere veya caddeye nakledileceğini belirtti.


Tekintaş, “Yeni Mahalle 303. Sokak, oldukça işlek caddelerimizden birisi. Burada bulunan kargo firmalarının yükleme-boşaltma yapmaları sırasında trafik aksıyor. Bu sebeple kargo firmalarının yanı sıra benzeri iş firmalarını da içine alarak trafiğe ve genel boşaltmaya uygun, şehir içi trafiğine engel olmayacak şekilde uygun bir yer veya caddenin belirlenmesi için çalışma yapacağız. Belediye Meclisimizin komisyon kararı da bu noktadadır” dedi.


Altınordu Belediye Meclisi, bu konudaki komisyon kararı kabul ederek, kargo firmalarının uygun bir yere nakledilmesi teklini kabul etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.