Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “12 Eylül-19 Eylül tarihleri arasında Karacasu ilçemizde 121 hasta ishal şikâyeti ile hastaneye başvurmuş olup ayakta tedavileri yapılmıştır. Son 2 gün içinde benzer şikâyetlerle hastaneye başvuran hasta bulunmamaktadır. İlçeden son bir ayda toplam 18 adet su numunesi alınmıştır. Bölgedeki izleme noktalarından alınan sularda ölçülen bakiye klor oranları yönetmelik değerlerine uygun olup 0,2-0,5 ppm aralığındadır. İlçedeki su depoları yerinde incelenmiş, suyun içeriğini ve kalitesini etkileyebilecek herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır” denildi.
GENEL
Karacasu’nun suları temiz çıktı
Aydın’ın Karacasu ilçesinde görülen ishal vakalarının ardından yapılan analizlerde içme sularında her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 21.09.2016 18:07
Aydın’ın Karacasu ilçesinde görülen ishal vakalarının ardından yapılan analizlerde içme sularında her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.