İzmir’in Konak ilçesinde, Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki kanalda deniz polisi ve itfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda bir erkek cesedi bulundu. Kanalın dibindeki çamura saplanan ve genç bir erkeğe ait olduğu belirtilen ceset, ekipler tarafından çıkartıldı. Olay yerindeki ilk incelemede, 2 veya 3 günlük olduğu düşünülen cesette darp ya da herhangi bir yara izine rastlanmadı. Ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
GENEL
Kanaldan Erkek Cesedi Çıktı
İzmir’de sabah saatlerinde gelen bir ihbar üzerine harekete geçen deniz polisi, Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki kanalda kimliği belirsi.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 22.05.2016 17:35
İzmir’de sabah saatlerinde gelen bir ihbar üzerine harekete geçen deniz polisi, Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki kanalda kimliği belirsiz bir erkek cesedi buldu.