Kalpar: Galibiyetle ayrılabilirdik SPOR
Paylaş

Kalpar: Galibiyetle ayrılabilirdik

Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar: "İkinci yarıda yakaladığımız net pozisyonları gole çevirseydik inanıyorum ki buradan galibiyetle ayrılabilirdik"

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 13.04.2014 17:43

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise ilk 2 için şanslarının az olduğunu maçtan önce oyuncularıyla paylaştığını dile getirdi. Buna rağmen matematiksel olarak şansları olduğunu da aralarında konuştuklarını vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor yenilebilir, Ankaraspor puan kaybedebilir, bunları da göz önünde bulundurarak maça çıktık. İkinci olarak ise ilk 6'ya kalabilmek için en azından buradan iyi sonuçla ayrılmamız gerekiyordu. Ne olursa olsun, buradan mağlup dönmüş olsaydık Karşıyaka maçı garantisi yok, arkasından biz Manisa'ya gideceğiz, garantisi yok. Geriye sadece bir Kahramanmaraşspor maçı kalıyor. Onun için ilk 6'yı garantilemek adına buradan iyi sonuçla dönmemiz gerekiyordu. Gerçekten de iyi mücadele oldu. Bakıldığında ikinci yarıda yakaladığımız net pozisyonlarını gole çevirseydik inanıyorum ki buradan galibiyetle ayrılabilirdik."

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.