Kaf Kaf’a Barça Primi SPOR
Paylaş

Kaf Kaf’a Barça Primi

Tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague’in ilk maçında dünya devi Barcelona’yı farklı mağlup eden Pınar Karşıyaka’ya, Karşıyaka Belediyesi’nden 100 bin TL pr.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.10.2015 11:56
Tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague’in ilk maçında dünya devi Barcelona’yı farklı mağlup eden Pınar Karşıyaka’ya, Karşıyaka Belediyesi’nden 100 bin TL prim verildi.


Tarihinde çıktığı ilk THY Euroleague maçında Barcelona Lassa’yı 71-62 mağlup eden Pınar Karşıyaka’ya belediyeden prim jesti geldi. Karşıyaka Belediye Meclisi, Kaf Kaf’ın başarılı sporcularına ve teknik heyetine 100 bin liralık prim verilmesini kararlaştırdı.


"SONUNA KADAR HAK ETTİLER"


Barça zaferini soyunma odasına inerek, oyuncular ve teknik heyetle birlikte kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Bugüne kadar bizlere sayısız şampiyonluk ve başarı kazandıran Pınar Karşıyakamız, dünya devi Barcelona’yı da dize getirerek bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Sporcularımızın ve teknik heyetimizin bu başarısını ödüllendirmek ve sonraki maçlarda moral vermek açısından belediye meclisimiz de güzel bir karar aldı. Sonuna kadar hak ettiler. Daha büyük başarılar elde edeceğimizden eminim" şeklinde konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.