İshak Taşçı işçilere güven verdi SİYASET
Paylaş

İshak Taşçı işçilere güven verdi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye personeline mesaj göndererek, "İşinin başında olan, ekmeğinin hakkını veren herkes görevinin başında olacak" dedi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 02.04.2014 10:29

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisine oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olduğunu söyledi. Başkan Taşçı, örenk bir belediyecilik sergileyeceklerini ve Atakum'la herkesin gurur duyşacağını belirterek, belediye personeline de bir mesaj gönderdi.

Başkan Taşçı, "Belediye çalışanlarımızla birlikte büyük bir aile olacağız ve ilçemize hizmet edeceğiz. Her seçim sonrasında belediye personelinde huzursuzluk olur. Atakum Belediyesi'nde huzursuzluğa yer yok, gerek yok. İşinin başında olan, ekmeğinin hakkını veren herkes görevinin başında olacak. Alın teri ve emeğe saygı anlamında herkesin içi rahat olsun" diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.