İşaret dili kursları başladı GÜNCEL
Paylaş

İşaret dili kursları başladı

Atakum Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi bünyesinde 120 saatlik işaret dili kursu başladı

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 31.10.2014 13:22

Çoğunluğunun üniversite öğrencilerinden oluştuğu grupta Tugay Kurtgözlü eğitmenliğinde yapılan kurslarda 115 öğrenci eğitim görmekte ve kursta başarılı olan öğrencilere kurs sonunda Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifika verilmektedir.

Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi Aktivite Sorumlusu Oğuzhan Öztanır yaptığı konuşmasında; “Öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum. Atakum’da 11 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Birçok kurs, atölye, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Geçen sene de merkezimizde bulunan işaret dili kurslarımız da oldukça başarılı bir sene geçirdiğimize inanıyoruz. Bu senenin daha da başarılı bir sene olacağını ümit ediyoruz. Burada engelli bireyleri anlamak ve onlara yardımcı olmak adına vakit ayıran siz değerli arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.