İntikam Duygusu Hastanelik Etti GENEL
Paylaş

İntikam Duygusu Hastanelik Etti

Konya’da darp edilen arkadaşının intikamını almak için gittiği gece kulübünde dayak yiyen kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 21.11.2015 10:28
Konya’da darp edilen arkadaşının intikamını almak için gittiği gece kulübünde dayak yiyen kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Medrese Mahallesi Telgrafçı Hamdi Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Ö. bir arkadaşının darp edildiği gece kulübüne giderek olayı öğrenmek istedi. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Ramazan Ö. kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darp edildi. Darp edilen arkadaşı ile aynı kaderi paylaşan Ramazan Ö’yü kanlar içerisinde gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ramazan Ö. hastaneye kaldırıldı. Ramazan Ö’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.