Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Ömer Uysal, Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Burhan Sürül ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.
İnsana ve çevreye saygılı çalışmayı kendine felsefe edinmiş, teknolojinin tüm imkânlarını hedefi için seferber eden bir ekip olduklarını belirten Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen ziyarette yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Akmercan Şirketler Grubu olarak son yıllarda enerji sektöründe ve özellikle de doğalgaz alanında büyüme eğilimi göstermektedir. Gurubumuzun ülkemizde 5 adet doğalgaz dağıtım bölgesi bulunmaktadır. Akmercan Deltagaz olarak Samsun bölgesinde yıllarca istek ve heyecanla kavuşmayı beklediği doğalgazı bölge halkının kullanımına sunmak için çalışmalarına mayıs 2011 tarihinde 4 ilçede yapılan Altınkaynak Törenleriyle başlamış ve şuana kadar Bafra'da 6 bin 61, Havza'da 584, Vezirköprü'de Bin 401 ve Ladik'te 33 ile toplamda 8 bin 79 abonelik verilmiştir. Bu gerçekleşen yatırımların toplam değeri 15 milyon TL'yi aşmıştır. Enerji alanında ve doğalgaz dağıtım hizmeti verdiğimiz illerde; insana, çevreye ve hukuka saygılı çalışmayı kendine felsefe edinmiş, teknolojinin tüm imkânlarını "Daha İyi Nasıl Yapabilirim?" hedefi için seferber eden bir ekiple, müşteri kitlemiz olan doğalgaz kullanıcılarına kusursuz hizmet sunmaktır" dedi.
İnsanların refah seviyesini yükselttik
AK Parti iktidarıyla artık şehirlerin yanında ilçelerinde doğalgaz dağıtımı hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Enerjide atılım yapan AK Parti iktidarında Türkiye, doğalgazı gerçek anlamda kullanmaya başladı. 2002'de yalnızca 9 ilde olan doğalgaz, iktidarımız döneminde 71 ile ve 300'ün üzerinde ilçeye ulaştı. Doğalgaz konforunu yurdumuzun dört bir yanına götürerek insanlarımızın refah seviyesini yükselttik. Evlere giren doğalgaz ile birlikte hanım kardeşlerimiz tüp taşıma, odun taşıma, kömür külü atma derdinden kurtulmuş olup, onların yüklerini hafifletmiş olduk. Aile bütçesin de yakıt maliyetlerinde azalmalar olduğunu görmekteyiz. Yine geçmişte hava kirliliğinden dolayı büyük sıkıntılar yaşanırdı. Dışarı çıkmayın, hava çok kirli diye haberler yapılırdı. Ciğerlerimize duman teneffüs ederdik artık bunlarda evlerimize gelen doğalgazla tarih oldu" dedi.