BAL ligini 7.haftasında deplasmanda Zara Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren İlkadım Belediyespor futbolcularını idman çalışmalarını kulüp yönetim tam kadro izleyerek destek verdi.Antrenör Turgay Kaynak ile şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı-Beyazlı ekip önce Derebahçe Futbol Tesislerinde ısınma,düz koşu ardında çift kale maç yaptı.Futbolcularını moralli ve azimli olduğu antremanları yerinde izleyen kulüp Başkanı Sezai Onaran,Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kaya,Basın Sözcüsü Bahattin Karakaş,devre arası futbolculara tek tek tebrik ederek sporculara tatlı ikram etti.
YILDIZ FUTBOLCU TAKIMA ÇİFTTE MORAL YAŞATTI
İlkadım Belediyesporun yıldız futbolcusu Musa Malilinin bu gün benim doğum günüm dediği antremanda kulüp yönetimi ve futbolcu arkadaşlarına çiftte mutluluk yaşattı.Malilinin doğum gününü sahada öğrenen kulüp yönetimi yıldız futbolcunun doğum gününü hep birlikte tesisimizde yapacağımız doğum günü kutlaması ile tek yürek olacağız mesajını verdi.

ONARAN DESTEK BİZDEN BAŞARI SİZDEN
Bu sezon ligde çok iddialı bir takım olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Sezai Onaran,Taraftarlarımızın beklentilerine cevap verebilmek adına kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular olarak başarıya kilitlenmiş durumdayız. Bundan sonraki süreçte taraftarı ile yönetimi ile bir bütün olarak takımızı her maçta sahip çıkacağız. Tatlı ikramının sporculara moral ve destek olmak adına bir bahane olduğunu sözlerine ekleyen Onaran,destek bizden başarı sizden sözüne vurgu yaptı.
ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN DEMİRTAŞA ARMAĞAN EDECEĞİZ.
İlkadım Belediyespor A Takım Antrenörü Turgay Kaynak, kendilerine moral veren kulüp yönetimine teşekkür etti. Kaynak, Başkanımız Necattin Demirtaş her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Takımımıza ve spora verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah alacağımız galibiyeti başkanımıza ve bizi destekleyen taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz şeklinde konuştu