İlkadım’lı Sporculardan 2024 Yılında Büyük Başarı: 278 Madalya SPOR
Paylaş

İlkadım’lı Sporculardan 2024 Yılında Büyük Başarı: 278 Madalya

İlkadım Belediyesi, 2024 yılını spor alanında önemli başarılarla tamamladı. Ulusal ve uluslararası düzeydeki yarışma ve turnuvalara katılan İlkadım Belediyespor’un sporcuları, toplam 278 madalya kazanarak ilçenin gururu oldu.

Spor ve Başarıyla Dolu Bir Yıl

İlkadım Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 10 farklı spor branşında, toplam 3.585 sporcu 2024 yılını yoğun bir tempoyla geçirdi. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, sporcuların gösterdiği başarılarla gurur duyduklarını belirterek, sporun yaygınlaşması ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Başkan İhsan Kurnaz: “Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz”

Başkan Kurnaz, spora verilen desteğin hem bireysel hem de toplumsal faydalar sağladığını vurgulayarak, “Spor yalnızca madalya ve derecelerle sınırlı değil, aynı zamanda gençlerimizin sağlıklı ve disiplinli bireyler olmaları için önemli bir araçtır. Sporcularımızın elde ettiği başarılar, verilen emeğin ve desteklerin bir göstergesidir. 2024 yılında ilçemizi gururla temsil eden ve 278 madalya kazanan tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

2025 Hedefleri Büyük

İlkadım Belediyesi, spora yönelik yatırımlarına 2025 yılında da hız kesmeden devam edecek. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.