İlkadım'da 650 çocuk sünnet oldu SAMSUN HABERLERİ
Paylaş

İlkadım'da 650 çocuk sünnet oldu

İlkadım Belediyesi tarafından 26’ıncısı düzenlenen ‘Geleneksel Sünnet Şöleni' çoşku ile gerçekleştirildi. Şölende 650 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 26.07.2019 17:49

SAMSUN HABER - İlkadım Belediyesi Geleneksel 26. Sünnet Şöleni, yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Çocuk oyun alanlarında doyasıya oynayan ve çeşitli ikramlıklarla mutlu olan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan şölen, korolar ve gösteriler ile devam etti. Şölende 650 çocuk, sünnet oldu.

 

ÇOK MUTLUYUZ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptığı konuşmada, “26. Sünnet Şölenimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Birçok kurum ve firma bize bu şölende destek verdi. 650 çocuğumuzun sünnetini üstlenen Büyük Anadolu Hastaneleri ve diğer kurum ile firmalara teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

İlkadım'da 650 çocuk sünnet oldu

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.