BÜYÜK HEDEFLER BELİRLEMEK GEREKİYOR
AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İhsan Kurnaz, İlkadımın büyük hedefleri olan ve bu büyük hedefler için gece gündüz çalışan kadrolara ihtiyacı olduğunu ifade etti.
İhsan Kurnaz konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:
KALKINMAYI YERELE YAYMALI
Türkiyenin AK Parti iktidarı ile nereden nereye geldiğini görüyoruz. Eğitimde, sağlıkta, adalette, sosyal yaşamda kat edilen mesafelere hep birlikte tanıklık ediyoruz. 2023 vizyonu da elde edilen bu başarıların ülkemiz insanında oluşturduğu güven neticesinde şekillendirilmiştir. Şimdi hem ülke olarak 2023 hedeflerine koşacağız, hem de yerelde bu vizyona paralel hedefler belirleyerek kalkınmayı yerele yayacağız. Bu iddiaları doğru zemine oturtmak için de İlkadımda bir kabuk değişikliğine ihtiyaç var. İnşallah Nisan 2014 itibariyle, vizyonu geniş AK kadrolar İlkadım için hizmet vermeye başlayacak.

BU SEÇİMDE İLKADIM KAZANACAK
İlkadım İlçesinin kaybedecek vakti kalmadığını belirten Kurnaz, İlkadım İlçesi çok vakit kaybetti. Artık kaybedecek vaktimiz kalmadı. Doğru projeleri, doğru analizlerle harmanlayarak hayata geçirmek için İlkadımı yönetmeye talibiz. Biz hizmet için varız diyerek yola çıktık; Bu seçimde İlkadım kazanacak diyerek yolumuza devam ediyoruz. Milletimizden alacağımız destekle İlkadıma hizmet edecek ve hesabımızı da yine yalnız milletimize vereceğiz şeklinde konuştu.