İki Organizatör Tutuklandı GENEL
Paylaş

İki Organizatör Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde Akyarlar mahallesi Bağla mevkiinde dur ihtarına uymayan ve kaçan araç ekiplerin takibi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 19.02.2016 11:42
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde Akyarlar mahallesi Bağla mevkiinde dur ihtarına uymayan ve kaçan araç ekiplerin takibi sonrası yakalandı.


Araç içinde yapılan aramada 5 Suriye uyruklu şahıs ile 16 adet can yeleği yakalandı. Yabancı uyruklu şahısların yapılan sorgusunda organizatörlük yaptıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı. 4 kişiden üçü adli makamlara sevk edildi. Üç kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltında bulunan bir kişi ise evraklarının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecek. Jandarma özellikle yabancı uyruklu şahısların geçişleri ve organizatörlere yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.