İdris Naim Şahin'den Bomba Açıklamalar SİYASET
Paylaş

İdris Naim Şahin'den Bomba Açıklamalar

Eski Bakan İdris Naim Şahin birilerinin işine çomak soktu onun için böyle oldu

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 30.01.2013 20:13

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Meclis'te gazetecilerin kabine revizyonuyla ilgili sorularını yanıtladı. Eski Bakan, görev değişikliğinin olağan bir durum olduğunu belirterek, "Hakkımda medya üzerinden karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldü. 'Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun' denilerek talimat verildi" dedi.

"BAHÇELİ DOĞRU SÖYLEMİŞ"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine sahip çıkan sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Şahin, "Doğru söylemiş, o ifadeler sayın Bahçeli'nin kendi siyasi görüşüdür. O konuyla ilgili bir şey söylemem" diye konuştu. Şahin gazetecilerin yanından ayrılırken de, "İdris Naim Şahin birilerinin işine çomak soktu onun için böyle oldu" dedi.

"ODAM KİREÇ TUTMUYOR"
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Meclis'te kendisine oda bulunamadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Meclis yönetiminden aradılar, geçici olarak hemen bir oda verebileceklerini söylediler. Ben nihai düzenlemeyi beklemeyi tercih ettim'' dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.