Havza Otogarı büyüyor GÜNCEL
Paylaş

Havza Otogarı büyüyor

Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.''ye bağlı Havza Otogarı her geçen gün büyüyor. Otogar Müdürü Mustafa Turan, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için tek vücut olduklarını söyledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 03.10.2013 15:44

Yaklaşık altı ay önce Havza Terminal Müdürü olan Mustafa Turan, genç yaşına otogardaki hizmet standardını üst noktalara çıkardı. Bunun paralelinde otogara giren araç ve yolcu sayısında her geçen gün artış oluyor.

Havza Otogarı'ndaki hizmet standardını en üst seviyeye çıkarmak için çalıştıklarını belirterek, "Eskinin deneyimine yeninin enerjisini kattık' sloganıyla hizmet veriyoruz. AVTER'in Türkiye ve yurt dışında bulunan otogarlarına baktığınızda ciddi bir kurum olduğu görülmektedir. Biz Havza'da otogar yöneticisi, çalışanları ve esnafıyla tek vücut olduk. Vizyonumuz ulusal ve uluslararası hizmet kalitesinin üzerinde hizmet vermektir" dedi.

Terminalin 3 bin 950 metre kare kapalı olmak üzere 11 bin 950 metre kare alanda hizmet verdiğini belirten Turan, "Terminalde 14 adet satış ofisi, bir kafeterya, 2 adet büfe, kuaför ve mescit alanı, sağlık kabini ile hizmet vermekteyiz. Yılbaşından itibaren otoğarımıza 90 bine yakın araç girişi yapmıştır. Bu sayı ile birlikte 500 bin kişi thtwfuf giriş ve çıkış yapmıştır. Önümüzdeki Kurban Bayramı içen hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.