SAMSUN HABER - Olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Servisinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasta olan amcasının eşinin yanında refakatçi olarak kalan C.T.(21) adlı genç kız, hasta ile birlikte aynı yatakta yatarken odaya giren 21 yaşındaki O.G. tarafından elle tacize uğradı. Genç kız taciz sırasında uykusundan uyanarak feryat edip yardım istedi. Tacizci O.G. ise panik içinde kaçtı. C.T. olayı hastane görevlilerine bildirdi. Hastanenin güvenlik görevlileri güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak taciz zanlısı O.G.'yi yakaladı ve polise teslim ettiler. Genç kız tacizciyi teşhis etti ve şikayetçi oldu.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan O.G.'nin alkollü olduğunu tespit etti. O.G.'nin 19 Mayıs ilçesinde arkadaşları ile birlikte içki içtiği, yanındaki arkadaşlarından birinin rahatsızlanması sonucu birlikte hastaneye geldikleri öğrenildi.
Ahlak polisi tarafından ifadesi alınan O.G. "cinsel saldırı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
SAMSUN HABERLERİ
Hastanede uyuyan refakatçi kızı elle taciz iddiasına gözaltı
Samsun'da bir kişi, hastanede tedavi gören yengesinin yanında refakatçi olarak kalan genç kızı uyuduğu yatakta elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da Kantinci Esnafının Sorunları ve Talepleri Masaya Yatırıldı
HAVZA BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan’dan Pekin’de OMÜ Standına Ziyaret
Canik Belediyesi'nden Askere Giden Gençlere 6 Bin TL Asker Harçlığı ve Asker Çantası
BÜYÜKŞEHİR ABONMAN ÜCRETLERİ İLE ULAŞIMDA KOLAYLIK SAĞLIYOR