Halkımız kendi kaderini kendisi belirleyecek GÜNCEL
Paylaş

Halkımız kendi kaderini kendisi belirleyecek

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçesi'nin makus talihinin kentsel dönüşüm çalışmasıyla kurtarılacağını belirterek, ''Halkımız kendi kaderini kendisi belirleyecek'' dedi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 07.08.2012 12:35

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurulan gezici-mobil iftar çadırında Hastane mahallesi sakinlerini ağırlayan Başkan Necattin Demirtaş, halkla birlikte iftar yapmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.


İftar sonrasında konuşma yapan Başkan Necattin Demirtaş, İlkadım İlçesi'nin makus talihinin kentsel dönüşüm çalışmasıyla kurtarılacağını belirtti. Halkın rızasını alarak, mağduriyet yaşatmadan kentsel dönüşüm çalışmalarına başlama arzusunda olduklarını kaydeden Başkan Demirtaş, "Kentsel dönüşüm için Büyükşehir Belediyesi'nden yetki aldık. Halkın onayını aldıktan sonra ilk kazmayı vuracağız. Eski Samsun olarak bilinen ve ilk yerleşim alanlarından olan İlkadım İlçesi'nde değişim ve dönüşümün şart. Halkın çoğunluğunun vereceği karar izim için çok önemli. Halkımız kendi kaderini kendisi belirleyecek" dedi.

İlk uygulamayı Hastane Mahallesi’nde düşündüklerini alınan sonuca göre Kökçüoğlu, Anadolu, Zeytinlik, Fatih, İlyasköy ve Reşadiye mahallerinde de çalışma yapacaklarını anlatan Demirtaş, Aktüeryal denge sistemiyle vatandaşları mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.