Halkımız kararını verdi SİYASET
Paylaş

Halkımız kararını verdi

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun halkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastığını, gönül birlikteliği sağladığını ifade ederek, "Başbakanımız, genel başkanımız çok önemli mesajlar verdi, halkımız da yanınızdayız, Türkiye için Millet için yola devam haberini iletti" dedi

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 26.03.2014 12:48

30 Mart yerel seçim  çalışmaları kapsamında AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Ayvacık ilçesinde, AK Parti  Samsun Mitingi sonrası Atakum ilçesindeki seçim programlarına katıldı. Ayvacık ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren milletvekili Mustafa Demir, birebir vatandaşlara ulaşarak yerel seçimlerde destek istedi. Ayvacık Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılhan'ın eşlik ettiği Demir, 7 köyün birleştiği Hapanboğazı mevkiinde halka hitap etti. Samsun mitinginin ardından Atakum ilçesi Çakırlar Mahallesi'nde AK Parti ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği halk mitingine katılan Demir, Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı ile birlikte halka hitap etti.

Samsun Mitingi'nin heyecanı daha da artırdığını, halkın büyük teveccüh gösterdiğini belirten milletvekili Mustafa Demir, AK Parti ile halkın arasında bir gönül, sevgi bağının olduğunun en iyi örneklerinden birinin Samsun meydanında yaşandığını ifade etti.

Samsun halkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastığını, gönül birlikteliği sağladığını ifade eden Demir,  konuşmasını şöyle sürdürdü: "Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok önemli mesajlar verdi, halkımız da yanınızdayız, Türkiye için, Millet için yola devam dedi. Başbakanımız Samsun'dan memnun ayrıldı. Büyükşehir belediyesi ve tüm ilçe belediyelerin AK Parti kadrolarına emanet edileceği o heyecan ve coşkuyu gördüğünü açıkladı. Şimdi durma zamanı değil, çok çalışmalıyız. Yerel seçimlere az bir zaman kaldı ve topyekun halkımızla el ele 30 Mart'ta istikrara, hizmet seferberliğine evet diyeceğiz."

"Ülkeye, milletine sahip çıkan  Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın son yaşanan olaylarda asıl hedefin olduğunu halkımız görüyor, bu kirli oyunlara prim vermiyor" şeklinde konuşan Demir, "Topyekun bu kirli oyunları bozacağız, ülkemize, milletimize Başbakanımıza sahip çıkacağız. Türkiye'nin gelişmesini, ilerlemesini, güçlenmesini, demokrasi, insan haklarının olmasını, refah düzeyenin artmasını, dışa bağımlılığın azalmasını istemeyenler istikrarımızla  geleceğimizle oynamaya çalışıyor. Ama artık eski Türkiye yok . Mücadele etmeyi bilen, vatanına, milletine sahip çıkan, menfaat odaklarına hayır diyen AK kadrolar görevinin başında. 30 Mart'ta halkımızdan alacağımız destekle, el ele sevgiyle yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Demir, tüm ilçelerde büyük bir heyecan olduğunu, yerel yönetimleri vatandaşların AK Parti'ye emanet edeceğine inandıkları da sözlerine ekledi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.