Halka hizmet hakka hizmettir SİYASET
Paylaş

Halka hizmet hakka hizmettir

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday adayı Turan Çakır Seçim Bölgesi Atakum İlçesi Köy ve Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.11.2013 16:53

Seçim kapsamında yapılan köy ve mahalle gezilerine Aksu Merkez köyü, Karakoç Mahallesi, Kayadibi ve kozulca Mahallesi ziyareti ile başlayan Turan Çakır köy ve Mahalle halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday adayı Turan Çakır Ak Parti’nin 2023 vizyonu ve Atakum ilçesi’ne yapacağı hizmetleri anlattı. AK Partinin vizyonunu ve Atakum’’nun menfaatlerini düşünerek hareket etmek gerektiğini vurgulayan Çakır; “Siyasette asıl amaç millete hizmettir. Yıllarca bunun bilinci ile siyaset yaptım.Atakum İlçesi  köyleri ve Mahalleleri bizi ve partimizi çok iyi tanıyor ve yapılan hizmetleri görüyor. Bizim iktidarımız ve misyonumuz; Cumhuriyet tarihinde rekor kıran projelere, hizmetlere imza atmaktadır. İşte bu hizmet aşkı bizi adaylığa, bu sorumluluğu almaya yöneltmiştir. Başbakanımızın dediği gibi, bizim için halka hizmet hakka hizmettir. Tüm köylerimiz daha iyi hizmet alsın diye, daha güzel olsun diye uğraşacağız. hedefimiz bu” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.