Samsun’da uzun yıllardır basın sektöründe görev yapan ve hem televizyon hem de gazetelerde muhabirlik yapan Hakan Akgün, son olarak Haber Gazetesinde, ardından da İhlas Haber Ajansında görev yapmıştı.
AK Parti İl Başkanlığının Basın Danışmanı olarak bugün görevine başlayacak olan Hakan Akgün’ün transferinde Tanıtım ve Medya’dan sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Şen’in etkili olduğu öğrenilirken, İl Başkanı Muharrem Göksel’in de bu transfer karşısında memnun olduğu dile getirildi. Hakan Akgün’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini de yine AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe iletti.
GÜNCEL
Hakan Akgün’e zor görev
Samsun’un tecrübeli gazetecilerinden, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Hakan Akgün, AK Parti İl Başkanlığı Basın Danışmanlığı görevine getirildi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
2 Kasım 2026 günlük burç yorumları
CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN DİJİTAL İÇERİK ÜRETEN MEMURLARA DİSİPLİN UYARISI
Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk Hayatını Kaybetti: Türk Siyasetinin Acı Kaybı
23 Ocak 2025 günlük burç yorumları! Akrep, Balık, Başak, Aslan, Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Yay ve diğer burç yorumları
Samsunlu diş hekimi Erhan Tüzgiray, eşi ve çocukları ile Kartalkaya oteli yangınında can verdi