Sözlerine başlarken son haftalarda gerçekleşen hain terör saldırılarını kınayan ve lanet yağdıran Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, "Ocağına ateş düşen şehit ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Memur-Sen; sorumluluğunu kuşanma bilinciyle, sorunların parçası değiml, çözümlerin paydaşı olmaya talip olmuş 17 yıllık mücadelesini azimle devam etmesinin karşılığında da kamu çalışanları sendikacılığındaki 11 iş kolundan 10nunda yetkiyi alarak, kamu çalışanlarnının gönlünde hak ettiği yeri almıştır. 2012 yılı toplu sözleşme masasında memurun özlük ve sosyal hakları açısından çok önemli 63 kazanıma imza atarak, yaşanacak mağduriyeti kazanıma çevirmesini bilmiştir." dedi.

Çözüm bulan sorunlara da değinen başkan Güneysu, haklı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir diyerek sözlerine son verdi.